office@ccat-deee.ro

0741 015 727

Economie Circulară

Misiunea noastră este sa reciclam cât mai multe DEEE

Colectare GRATUITĂ a deșeurilor din echipamente electrice și electronice

Sustenabiltate pentru companii

Reinventează-ți afacerea Eco-Friendly.

Fie că reprezinți o companie sau o instituție publică, contactează-ne pentru a ridica GRATUIT deșeurile de echipamente electice si electronice.

Managementul Deșeurilor

Oferim servicii complete de reciclare DEEE.

Pentru locatarii și proprietarii de locuințe, ridicarea GRATUITĂ a deșeurilor de echipamente electrice și electronice se pot face periodic sau la cerere

Persoane fizice

Colectarea Deșeurilor

 

Colectăm GRATUIT de la persoanele fizice din gospodăriile particulare, deșeuri de echipamente electrice și electronice

Asociații de proprietari

Managementul Deșeurilor

Pentru locatarii și proprietarii de locuințe, ridicarea GRATUITĂ a deșeurilor de echipamente electrice și electronice se pot face periodic sau la cerere

Firme / instituții

Soluții pentru Afaceri

 

Fie că reprezinți o companie sau o instituție publică, contactează-ne pentru a ridica GRATUIT deșeurile de echipamente electice si electronice.

Cum Poți să reciclezi DEEE?

(deșeuri de echipamente electrice și electronice)

Vino la centrul de reciclare!

acțiuni de colectare

Urmărește calendarul acțiunilor de colectare în județul tău și prezintă-te la punctul de predare a deșeurilor electrice!

Completează formularul!

comandă online

Completează formularul online şi noi venim să ridicăm GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase din zona ta!

Contactează-ne!

sună-ne!

Sună-ne ca să îți comunicăm data la care transportatorul colectează  GRATUIT deșeurile electrice grele sau voluminoase din zona ta!

Ce aparatură electrică colectăm?

Orice aprat cu priză, baterie sau cablu poate fi reciclat, inclusiv:

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate.
Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

  • Aparate de uz caznic de mari dimensiuni şi echipamente IT
  • Aparate de uz caznic de mici dimensiuni
  • Becuri Economice

Colectăm deșeuri de ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE,
cu luarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID-19

Simbolul indică faptul că produsul nu trebuie aruncat ca deșeu nesortat, ci trebuie trimis la centre separate de colectare în vederea recuperării și reciclării.

Tarif de gestionare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice

Reciclarea aparatelor electrice de uz casnic

Doriți să reciclați un frigider sau un cuptor cu microunde? Există câteva modalități de a scăpa de aparatele electrocasnice nedorite – indiferent dacă sunt în stare de funcționare sau nu.

Recicleaza

Doneaza, repara sau vinde!

Dacă frigiderul, mașina de spălat rufe sau alt aparat electric este încă utilizabil, luati in considerare donarea obiectelor catre persoane doritoare. Puteti gasi persoana potrivita in cadrul grupurilor specializate.

Dacă articolul nu mai funcționează, luați în considerare obținerea unei cotații pentru reparație. O remediere rapidă poate fi tot ce are nevoie pentru a-i oferi o nouă viață și ar putea fi mai ieftină decât cumpărarea unui înlocuitor.

Alternativ, având în vedere că articolul este încă în stare de funcționare, puteți încerca să îl vindeți pe internet.

Recicleaza

Cum să înlăturați aparatele electrocasnice voluminoase

Dacă aparatura electrocasnica nu mai funcționează, luați în considerare obținerea unei cotații pentru reparație. O remediere rapidă poate fi tot ce are nevoie pentru a-i oferi o nouă viață și ar putea fi mai ieftină decât cumpărarea unui înlocuitor.

Dacă reparația nu este economică, unii comercianți oferă un serviciu de preluare a articolelor de uz casnic mari, cum ar fi mașini de spălat, frigidere și mașini de spălat vase, atunci când cumpărați un aparat nou. Alternativ noi aici la CCAT-DEEE colectam și ne ocupăm de preluarea electrocasnicelor si aparaturi de uz caznic GRATUIT.

Recicleaza

Actiuni de colectare

Potrivit legii, utilizatorii de echipamente electrice și electronice (EEE) din gospodăriile particulare au obligația de a colecta separat deșeurile electrice (DEEE) și de a nu le elimina împreună cu deșeurile municipale nesortate.

Persoanele fizice și juridice care dețin deșeuri electrice, inclusiv cele provenite de la echipamente electrice și electronice importate pentru folosința proprie, au obligația de a preda aceste deșeuri electrice către sistemele de colectare special autorizate în acest sens.

 

 

Cum să reciclezi electronicele și aparatele electrice

Vechiul dumneavoastră aparat electric conține baterii sau becuri? Îndepărtați-le înainte de reciclare. Este responsabilitatea dvs. să eliminați datele personale de pe dispozitive inteligente și computere, așa că nu uitați să scoateți cardurile de memorie și să vă ștergeți datele.

Depozitează și sortează inteligent deșeurile utilizând cutii etichetate până ajungi la centrul de reciclare sau până la urmatoarea acțiune de colectare.

Întrebări frecvente despre aparatele de uz casnic

Magazinele care vănd echipamente electrice și electronice îmi iau vechiul aparat de uz casnic când îmi cumpăr unul nou?

Unii comercianți de produse electrice vor oferi servicii convenabile de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice atunci când cumpărați un alt produs înlocuitor și vă vor recicla aparatura veche pentru dumneavoastra. Alții vă pot permite să le lăsați în magazin gratuit pentru reciclare. Căutați Întrebări frecvente pe site-ul lor sau întrebați serviciile pentru clienți pentru mai multe informații despre schemele de reciclare ale companiei atunci când plasați comanda.

Cum știu dacă aparatul meu electric poate fi reciclat?

Orice aparat cu priză, baterie sau cablu poate fi reciclat. Uitați-vă la articolul dumneavoastră electric și veți vedea un simbol de coș cu roți tăiat. Aceasta apare pe toate produsele electrice și electronice pentru a ne reaminti să nu le aruncăm.

 

Pot arunca aparatele electrice la coș?

Aparatele electrocasnice nu trebuie aruncate împreună cu deșeurile menajere generale. Aceste dispozitive electrice pot conține substanțe periculoase care pot dăuna mediului, vieții sălbatice și propriei noastre sănătăți. Cel mai simplu mod de reciclare este să apelati la serviciile noastre, și in functie de metoda de comunicare , noi ne vom ocupa de reciclarea echipamentelor electrice si electronice.

Aparatul meu este stricat. Unde pot să-l repar?

Începeți prin a contacta producătorul produsului sau un reparator autorizat pentru marca dumneavoastră de produs . Dacă aparatul este într-adevăr învechit sau grav deteriorat, reparația poate fi neeconomică sau imposibilă. Noi ne ocupăm cu reciclarea echipamentelor tale electrice și electronice.

www.ccat.ro

www.kvb.ro

www.ccat-rm.ro

You cannot copy content of this page