office@ccat-deee.ro

0730 585 212

THINK TANK

Pornind de la intelesul sintagmei Think tank (Grup de experți, bazin gândirist sau reuniune de creiere) grupul/echipa CCAT, vrem să atragem persoane și entități interesate pentru crearea unei competențe specializate în domeniul protecției mediului.

Comportament ecologic

Mai exact, ne propunem să „desenăm” un model comportamental ecologic care, sub formp de consiliere, să pună în mod gratuit la dispoziția societății civile un set de reguli de conduită. Astfel, considerăm că este rolul nostru să ne definim funcționarea în această societate, să o modelăm și să promovăm un comportament sustenabil față de natură.

Numai împreună, unindu-ne forțele, putem să reorientăm comportamentele către o zonă sustenabilă de funcționare a societății civile, către un comportament benefic mediului înconjurător.

Acțiunile viitoare trebuie să aibă drept scop rezolvare prolematicilor de mediu, limitarea impactului negativ, corectarea înțelegerii protecției mediului și restrângerea efectelor negative ale schimbărilor climatice. Totodată, acțiunea noastră va avea o nuanță apolitică și fără atingere la drepturile fundamentale ale omului, așa cum sunt ele definite de normele și legile în vigoare ale Uniunii Europene și României.

Pentru a ne atinge atinge acest scop avem nevoie de implicare, așa că vă rugăm să participați la inițiativa noastră completând formularul de mai jos:

    Adresă : Strada Ceasornicului, Nr.17, Etaj 4, Sector 1 – București.

    Telefon: 0730.585.212

    Email : office@ccat-deee.ro

    You cannot copy content of this page